06-19335556 Info@itsisolatie.nl

Over Ons

Isolatietechniek Smeets BV is uw professionele partner als het gaat om verwerking van conventionele en moderne materialen naar uw wensen.

Wie is ITS?

Isolatie Techniek Smeets BV is in 1996 opgericht door Dhr. Piet Smeets. Het “kleine” bedrijf telde destijds 5 werknemers.
Inmiddels is er het één en ander veranderd. In 2000 heeft Dhr. Berrie Smeets het bedrijf van zijn vader overgenomen die hem het isoleren en het runnen van een bedrijf met de paplepel heeft ingegoten. Het bedrijf telt inmiddels 8 werknemers, waarvan 6 in de buitendienst werken, 1 persoon in de werkplaats en 1 persoon de administratie verzorgd.

ITS Isolatietechniek heeft inmiddels een reputatie opgebouwd en is inmiddels een gerenommeerde speler op de markt, werkzaam in diverse landen als Nederland, België en Duitsland. Isolatie Techniek Smeets BV heeft betrokkenheid, eerlijkheid en afspraken nakomen hoog in het vaandel staan.

ITS is lid van de Metaalunie en is daarnaast een erkend leerbedrijf.

Wil jij werken bij ITS?

Wij zoeken gemotiveerde, vaktechnische teamplayers die warmlopen voor een groot gevoel van vrijheid en verantwoordelijkheid in hun baan. Wij zijn innovatief en vooruitstrevend in de manier van werken binnen isolatie en techniek.

Werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk en hierin ondersteunen wij je dan ook graag. Zie jij jezelf werken in een flexibel bedrijf, samen met leuke collega’s en met veel voordelen van het Nieuwe Werken? Lees dan hier wat wij jou allemaal bieden!

Adres

Nijverheidsstraat 20
6135 KJ
Sittard

Telefoonnummer

046-4518639

Email

Info@itsisolatie.nl

Neem contact met ons op

Privacy Voorwaardes

Volg ons op Social Media!